Start
Forum
Registrera
Medlemmar
Onlinelista
DB
Forum
Sida: 1 Nästa
Forum » Nyhetskommentarer » Adminmöte 19 April
Idag har vi haft vårat andra admin möte, vi hade inte lika mycket att ta upp den här gången men så kan det vara ibland. :)

Några saker vi kom fram till är dock:

* Nyhetsskribent: Att vara admin kräver en hel del tid, alla har vi olika uppgifter på sidan så därför känner vi att vi behöver ett tillskott i styrkan i form av en nyhetsskribent. Har du bra koll på vad som händer i spelvärlden? Är du medlem på cowabunga? Kan du skriva bättre än en apa? Då kanske detta är något för dig! Skicka en ansökan via PM med lite roande information om dig själv till mig (Andreas).
Nyhetssribenten kommer vara tillsatt innan nästa månadsmöte!

* Bannertävling: Vi kommer att starta en bannertävling där ni medlemmar får lämna in bidrag till en kommande topbanner. Det vinnande bidraget som kommer att sitta uppe en månad bestäms av er medlemmar. Håll utkik i forumet! :)

* Mailenkät: Någon gång under nästa månad så kommer vi skicka ut en enkät med 5 stycken frågor om Cowabunga.se. Detta är ytterligare ett sätt för oss att kunna förbättra och utveckla sidan!

* Speltävling: Idag la vi grunden för en kommande speltävling, vi har inte kommit så långt men för en gång skull handlar det inte om shoot em ups. Fortsättning följer! :)

* Roms: Av flera anledningar så känner vi att vi måste bli lite hårdare på länkandet till sidor som har illegala ROM filer för nedladdning, en ny paragraf om detta finns att läsa i reglerna. Vi hoppas ni har förståelse för detta!

Till sist så vill vi säga att vi är sjukt nöjda med månaden som har gått, vi har fått en hel del gjort på sidan både insidan och utsidan! :) Vi lovar att fortsätta med detta!

MVH
Cowabunga.se
Founding Father
Inlägg 1833
Skrivet: 2009-04-19 20:57:22
 citera  skicka PM
En liten rättning bara. Enkäten kommer förhoppningsvis att skickas ut redan denna månaden. Absolut jättesenast i början av maj.
Raaaadmin
Inlägg 18041
Skrivet: 2009-04-19 20:58:59
 citera  skicka PM
Och att speltävlingen är tänkt att hållas mellan olika forum enligt Stgchallenge mallen:)
för fet för ett fuck
Inlägg 14628
Skrivet: 2009-04-19 21:12:42
 citera  skicka PM
Heja, det later som spannade och kul koncept. Speciellt nyhetsdelen ar nagot som ar kul. Har redan anmalt mitt intresse:)
zzzz
Inlägg 8907
Skrivet: 2009-04-19 23:10:41
 citera  skicka PM
Äntligen något annat än shooters :D
Medlem
Inlägg 1128
Skrivet: 2009-04-20 09:12:56
 citera  skicka PM
Lite skönt att det dyker upp något annat än shooters faktiskt i tävlingsmoment. Är väldigt nyfiken redan nu! ^_^

Ankäter är även de alltid roliga att svara på för att kunna förbättra saker och ting ännu mera. En nyhetsskribent kan även det vara kul att ha för att kunna liva upp allting ännu lite till :D

Gött mos allting!
Medlem
Inlägg 3314
Skrivet: 2009-04-20 19:01:56
 citera  skicka PM
 
Forum » Nyhetskommentarer » Adminmöte 19 April
Sida: 1 Nästa